ZONGULDAK / MERKEZ - Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu

ORHAN ISLAK - Müdür

1984 yılda Zonguldak´ın Devrek ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde tamamladı. Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 2007 yılında Zonguldak Çaycuma İlçesi Adaköy İlköğretim Okulunda, 2011 yılında Zonguldak Kozlu Sivriler Çok Programlı Anadolu Lisesinde, 2013 yılında Kozlu Attila İlköğretim Okulunda ücretli Öğretmen olarak görev yaptı. 2014 yılına Şanlıurfa Ceylanpınar Kepez Ortaokuluna Fen Bilimleri Öğretmeni olarak atandı. Eylül 2015 tarihinde Zonguldak´a tayini çıkarak Kozlu Kargalar Ortaokulunda Fen Bilimleri Öğretmeni olarak görev yaptı ve aynı Okulda 2016 yılında Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.